Popis:
- služby hromadného stravovania
- dovoz stravy do výdajne
- stravu doviesť vlastným dopravným prostriedkom a vo vlastných nádobách
- výdaj stravy a odber použitého riadu zabezpečiť vlastnými zamestnancami
- k výdaju a konzumácii stravy dodať vlastné náradie a pomôcky / naberačky, hrnce, nože, lyžice, príbory, misy na polievku, prostriedky na umývanie riadu a dezinfekciu a pod. / a zabezpečiť aj dodanie tanierov a pohárov na výdaj stravy
- výdaj stravy zabezpečiť podľa objednávok denne v čase 10,45 - 11,15 hod.
- po skončení výdaja upratať výdajňu stravy a jedálne
- odpad vzniknutý z výdaja stravy denne zlikvidovať
- výdaj jedál a umývanie riadu zabezpečiť v zmysle systému kontroly potravín HACCP.
- hotové pokrmy – obedy variť 2 druhy jedál musia byt čerstvo vyrobené a podávané najneskôr 3 hod. po skončení ich tepelnej úpravy
- uchádzač je povinný preukázať, že má zmluvne zabezpečené užívanie priestorov - výdajne stravy a jedálne za účelom vydávania stravy v súlade so zabezpečením zmluvného stravovania
- predaj lístkov pre konzumentov stravy zabezpečuje obstarávateľ
- po skončení mesiaca poskytovateľ odsúhlasí počet vydaných jedál a vystaví faktúru, ktorej splatnosť je stanovená na 30 dní od jej doručenia
Hodnota:
- 16.000 € s DPH
Miesto:
- okres Prievidza
Termín:
- 11.12.2009 do 14,00 hod.
Dátum vyhotovenia:
1.1. 2010-31.12.2010
Kritériá výberu:
- najnižšia cena bez DPH
- doklad o oprávnení podnikať v oblasti predmetu zákazky
- údaje o zdravotnej spôsobilosti zamestnancov zodpovedných za plnenie zmluvy preukáže predložením fotokópií
platných zdravotných preukazov alebo iných relevantných dokladov o spôsobilosti vykonávať epidemiologicky závažnú činnosť vydaných lekárom