Popis:
- bobkový list , abeceda bezvaječná, čaj ovocný, čaj pigy , caro , grilovacie korenie
- cukor kryštálový, cukor práškový , cukor vanilkový
- cvikla sterilizovaná , cvikla sterilizovaná
- detská krupica , fazuľa biela, suchá , fliačky bezvaječné, fazuľka struková ster., horčica plnotučná , hrach suchý , hrášok sterilizovaný, chren sterilizovaný, krúpy jačmenné , hrozienka sušené , kakaový prášok , kapia sterilizovaná , kečup, kolienka bezvaječné
- kompót broskyňový, kompót čerešňový
- korenie čierne celé , korenie čierne mleté , korenie čierne nové , kôpor steril, kyselina citrónová , lečo zeleninové, majoránka , mak, marmeláda, med včelí
- múka hladká špeciál , múka hrubá , múka polohrubá
- mušle , niťovky vaječné, ocot kvasný 1 litrový, olej stolový 1 litrový, petržlenová vňať suš. , paprika mletá sladká , paradajkový pretlak , rasca mletá , ryža guľatá , rezance šir. bezvaj , slov. ryža bezvaječná, soľ jedlá , šampiňóny, šošovica suchá , špagety bezvaječné, tarhoňa bezvaječná , vegeta, vretená bezvaječné, uhorky sterilizované, mlieko trvanlivé, strúhanka ,droždie
Miesto:
- okres Zlaté Moravce
Termín:
- 08.01.2010 14:00
Kritériá výberu:
- cena za dodanie predmetu zákazky
- je oprávnený dodávať tovar - dokladom o oprávnení podnikať alebo dokladom o zapísaní v profesijnom zozname vedenom profesijnou organizáciou
- vyhlásenie uchádzača o pravdivosti a úplnosti všetkých dokladov a údajov uvedených v ponuke
- návrh zmluvy podpísaný oprávneným uchádzačom v jednom výtlačku v ktorom zohľadní časti Obchodné podmienky dodania predmetu zákazky, Opis predmetu zákazky a Spôsob stanovenia ceny