Popis:
- čerstvé a chladené bravčové mäso, bravčové stehno bez kostí, bravčové plece bez kostí, bravčová krkovička bez kostí, bravčová slabina
- čerstvé a chladené hovädzie mäso, hovädzie zadné bez kostí - stehno, hovädzie predné bez kostí-plece b.k., hovädzie predné s.k. -plece s.k., hov. držky prané, hov. kosti/špikové/
- salámy, párky a klobásy: prešovský kabanos, kabanos, obyčajné párky, bratislavaské párky, klobása domáca, jaternice, sal. šunková, sal. Strážov, šunka bravčová, sal. Čingov, saláma Turista, morčacia šunka, vákuovo balená krajaná šunka bravčová, vákuovo balená krájaná šunka hydinová, vákuovo balená krájaná suchá saláma/Strážov, Turista, Čingov/
- údené mäso: bravčová údená krkovička b.k., bravčová rolka, bravčová krkov. lahôdkové, bravčové stehno údené - slanina, slanina údená bez kože, slanina oravská
- hydinové výrobky: párky hydinové, saláma šunková hydinová, šunka hydinová, hydinová tlačenka
- živočíšne tuky - bravčová masť
Hodnota:
- 112.785 € bez DPH
Miesto:
- okres Žilina
Termín:
- 2. 7. 2010
Dátum vyhotovenia:
Do 12 mesiacov
Kritériá výberu:
- cena za celý predmet zákazky za 1 rok v eur s DPH/ za každú časť samostatne/ - 70
- lehota dodania predmetu zákazky/za každú časť samostatne/ - 30
- technická alebo odborná spôsobilosť
- ekonomické a finančné postavenie
- osobné postavenie uchádzača